Update december 2018

Nu we zo’n beetje halverwege de herfst/winterperiode zijn, beginnen wij ons alweer te verheugen op het nieuwe seizoen 2019.
We gaan binnenkort aan de slag om het huisje weer helemaal fris en in orde voor onze gasten te maken. We hebben er veel zin in….Het strandhuisje staat mooi geparkeerd op de parkeerplaats en wacht ook op een nieuw seizoen. Het wordt ons eerste jubileum want dit wordt alweer ons 5e seizoen op het strand !! We mogen terugkijken op mooie jaren met veel gezellige gasten en héél veel plezier op het strand. We zijn dan ook van plan om dit voort te zetten met hopelijk evenveel leuke momenten en gezellige mensen. Graag zien we jullie in het nieuwe seizoen vanaf medio april 2019 op het strand en tot die tijd wensen we iedereen fijne feestdagen, alle liefde, geluk en natuurlijk gezondheid voor het nieuwe jaar !!!

 

Strandseizoen 2015 | Update 09-12-2015

We kunnen terugkijken op een bijzonder voorspoedig en zonnig seizoen in 2015.
Eind april 2015 was het huisje voor de rest van het seizoen al zo goed als vol geboekt. We hadden Nederlandse, Duitse en Belgische gasten, ouders met kinderen, maar ook gasten die alleen waren en gewoon een weekje rust zochten.
Het huisje heeft zich uitstekend gehouden in is het gebruik zonder kleerscheuren doorgekomen.
We hebben tijdens en na het seizoen een paar kleine aanpassingen gedaan, extra ventilatie en achterdeur en bergkast, en wat interieur zaken veranderd en aangevuld. Deurtje bij trap buiten gemonteerd, en wat speelgoed toegevoegd.
Het welkomstpakket werd goed ontvangen en daar bleef doorgaans weinig van over…. goed teken dus.
Alhoewel we het weer niet zelf in de hand hadden, zouden we er ook niet veel aan veranderd hebben, het was voor nagenoeg alle gasten naar volle tevredenheid. Ook zelfs bij wat slechter weer had men het zeer naar hun zin in en rond het huisje.
Ook is de huureenstrandhuis.nl site weer aangepast en hebben we er de reacties van onze gasten en een “fotoboek” aan toegevoegd. Indien u zelf een reactie of foto op deze site wilt plaatsen verzoeken wij u deze te mailen naar info@huureenstrandhuis.nl
Momenteel zijn we weer bezig met het nieuwe 2016 seizoen en hebben we al weer een reeks reserveringen ontvangen en stroomt de agenda weer langzaam vol. Aan ons de taak om het alle gasten ook in 2016 weer helemaal naar hun zin te maken.
Wij hebben er in ieder geval veel zin in en kijken er naar uit u in het 2016 seizoen op het strand te mogen ontmoeten.

EINDELIJK OP HET STRAND ! UPDATE 9-4-2015

Eindelijk staat het huisje op het strand. Na een stormachtige start maandag 30 maart, is het dan toch eindelijk zover. ’s Ochtends om 7.00 uur werd het huisje door Wielemakers op het strand geplaatst. Gelukkig hadden we goede hulp van René zodat alle aansluitingen gedaan konden worden. Tijdens deze werkzaamheden werden we zowat gezandstraald, windkracht 8-9, maar het resultaat mag er zijn. Het is een plaatje !! Er wordt heel erg enthousiast gereageerd op ons huisje, eigenlijk vindt iedereen het ontzettend leuk dat dit zo’n bijzonder model is. Nu is het voor ons nog een beetje de laatste klusjes doen, de finishing touch, en dan kan het beginnen. We denken dat we een strandhuisje hebben waar iedereen zich thuis kan voelen en waar je heerlijk kan genieten van je vrije tijd, elkaar, het strand en natuurlijk het prachtige uitzicht! Onderstaand de laatste foto’s

 

 

 

 

 

 

DE FINALE ! UPDATE 10-03-2015

De grote finale !!!!

Het is zo ver, het huisje is bijna klaar !!!!
Er is afgelopen paar weken extra hard gewerkt om ons huisje op tijd klaar te hebben. En het resultaat mag er zijn .
Inmiddels is het stapelbed geïnstalleerd, in de badkamer zijn de wanden afgewerkt, toilet, wastafeltje, douchewanden en douche garnituur geplaatst,
Vinyl vloerbedekking op zolder en woon gedeelte gelegd.
De keuken met apparatuur is geplaatst, incl. de grote koelkast en de combi-magnetron.
Ook  het windscherm op het voor terras is klaar en er zijn een aantal kleine dingen afgewerkt.
Gisteren avond is het huisje op een dieplader gezet en naar Zeeland gebracht waar wij het dan verder in gaan richten en aankleden.
Bijgaande foto’s geven al een goede indruk van de komende vakantiepret !!!!
Het wordt een mooie zomer dit jaar……

UPDATE 26 FEBRUARI

Ondertussen gaat het voorspoedig met de voortgang van  het huisje zagen we vanmiddag. Het dak is helemaal voorzien een speciale EPDM dakbedekking; dit ziet er netjes uit en er is voor de komende 20 jaar geen onderhoud aan nodig,  zeggen ze ;-). Dat is natuurlijk ideaal ! Er zijn goten en afvoeren aan het dak gemaakt en de geijser is geplaatst. Ook zijn inmiddels de kozijnen geplaatst en dat geeft meteen een heel ander beeld. Er zit nog geen glas in, maar je ziet nu de contouren van het huisje veel beter. Het voorterras, zijbordes en achterbordes zijn voorzien van de Billinga planken. Wij zijn hier erg enthousiast over want het is prachtig geworden.Het heeft een mooi zomerse gouden kleur. Binnen zijn ze begonnen aan het afwerken van de wanden, alle kiertjes worden netjes dicht gemaakt en alle binnenbeplating zit erop. De kast is getimmerd en er zitten al spotjes in het plafond. Er wordt nu hard gewerkt aan het afwerken van de “badkamer”.  Heerlijk om ’s avonds na een dagje strand, lekker fris te douchen en aan het einde van de avond schoon en fris je bedje in te duiken.

 

 

UPDATE 10 FEBRUARI.

Hallo, vanmiddag hebben we weer een bezoekje gebracht aan de bouwer van ons strandhuisje en waren weer aardig verrast. Inmiddels is de gehele buiten beplating aangebracht en het ziet er strak uit. Ook de overstek aan de achterzijde ziet er mooi uit alsmede de kast buiten op het achterterras. Alle leidingen, elektro, gas en water zitten erin en de binnenbeplating is ook zo goed als klaar.
Deze week gaan ze verder met het dak en beginnen ze diverse apparatuur te installeren zoals de geiser, toilet e.d. Ook verwachten we het hout voor de terrassen en loopgedeelte deze week.
Het is een speciaal hardhout, Billinga,  helemaal glad, want dat loopt het lekkerste met je blote voeten…. De kozijnen en ruiten worden volgende week verwacht.
Ook hebben we een foto van het strand erop gezet waar over 7 weken het huisje geplaatst gaat worden. Nu nog een kaal strand, straks een paradijs op aarde….
We kunnen niet wachten…… We houden u op de hoogte !!

UPDATE 23 JANUARI 2015

Afgelopen week hebben wij de bouw weer bezocht; de werkzaamheden schieten lekker op.
Onze bouwer, Comfort Chaletbouw te Roosendaal maakt er echt werk van ! Het is de eerste keer dat ze een strandhuisje bouwen met deze dakconstructie. Het valt, ook hen, met name op dat het zoveel ruimte geeft op de slaapzolder. Ook in het leefgedeelte geeft dit een erg ruimtelijke indruk. Alle aansluitpunten voor de electra zijn aangelegd en hebben wij al veel materialen aangeleverd zoals het sanitair, de geijser, de verlichting, het vinyl voor de vloer. We hebben bijna de gehele binneninventaris kompleet; ook het meubilair is inmiddels besteld. Nu moeten we op zoek naar geschikt buitenmeubilair om optimaal van het strand te kunnen genieten. Zoals je kunt zien op de foto’s begint het al echt op een huisje te lijken en komen er iedere keer reserveringsaanvragen binnen of definitieve boekingen. Erg leuk hoe iedereen reageert op het huisje en onze plannen. Aan ons zal het niet liggen dat onze gasten een heerlijk verblijf in het huisje hebben.

 

VOORTGANG BOUW HUISJE

Het begin is gemaakt….afgelopen vrijdag 9 januari hebben wij de bouw van het strandhuisje bezocht. Het stalen frame werd op dat moment gebracht, en de contouren van het huisje komen al een beetje in beeld. Wij zijn erg blij met het ronde plafond, dit geeft een heel fijn ruimtelijk gevoel. Misschien dat je het op bijgaande foto’s al een beetje kunt zien. De slaapzolder is door de ronding ook aanzienlijk ruimer. Verder is nu ook het grootste gedeelte van de inventaris aangeschaft. En, we krijgen erg leuke reacties op de site en onze vermelding bij VVV Zeeland.

NIEUW STRANDHUISJE OP HET STRAND

NIEUW STRANDHUISJE OP HET STRAND !!

 

Dit blog starten we om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen tijdens de bouw van ons nieuwe strandhuisje en wij zullen dit ook steeds aanvullen met foto’s etc. zodat u kunt zien hoe mooi het wordt. Het strandhuisje komt te staan op het strand van Westduin, tussen Vlissingen en Dishoek. Het oude huisje was al op leeftijd en toe aan vernieuwing. Aangezien we willen dat het onze gasten aan niets ontbreekt, wordt dit huisje voorzien van alle mogelijke comfort om de beleving zo speciaal mogelijk te maken. Het is namelijk een unieke ervaring om op het strand te slapen !!

Momenteel wordt alles besteld zoals het onderstel en het huisje,de vloer, de keuken met alle apparatuur, het sanitair, het meubilair en natuurlijk een complete inventaris.

Bijgaand ziet u op de tekeningen al een klein beetje hoe het gaat worden.