Prijzen en Beschikbaarheid

Verklaring kleuren: grijs=niet beschikbaar, groen=beschikbaar, rood=geboekt, paars=aanbieding

Het huisje wordt verhuurd per gesloten periode van een week en is geschikt voor maximaal 5 personen; de wisseldag is op vrijdag. ( M.u.v periode rond Hemelvaart, zie kalender.)
Aankomst is op vrijdag om 15.00 uur en vertrek op vrijdag om 10.00 uur.
Onderverhuur is niet toegestaan.
Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in het huisje.

Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig in het huisje alsmede één verplicht textielpakket per persoon. Dit pakket bestaat uit : 1 kussensloop, 1 onderlaken, 1 hoeslaken, 2 handdoeken, 1 keukenhanddoek en 1 theedoek. Hiervoor berekenen wij u € 17,50 per persoon per boeking.
Bij een verhuurperiode langer dan 1 week, ontvangt u de daarop volgende weken als service gratis één nieuw textielpakket per week per persoon.
Voor de kleintjes kunnen wij kosteloos zorgen voor een kinderstoel en bieden wij de mogelijkheid van ombouw van het onderste stapelbed tot kinderbed. Dit svp bij reservering vermelden.
Het huisje dient schoon en opgeruimd achtergelaten te worden bij vertrek.
De prijzen in de kalender zijn exclusief eindschoonmaak à €45,–.
Toeristenbelasting p.p.p.n. € 2,–

BETALING
Binnen 5 dagen na reservering dient een aanbetaling van €200,– gedaan te worden, uw reservering is dan definitief. ( Tenzij anders schriftelijk overeen gekomen.) Na ontvangst van uw aanbetaling wordt deze omgezet in borg. Deze borg wordt teruggestort na aftrek van mogelijke schade of goedkeuring na controle van het huisje.
Betalingen dienen vooraf te geschieden ; 50% voorschot binnen 14 dagen na reservering en het restant uiterlijk 4 weken voor aanvang van de vakantie. Indien de periode tussen reservering en aankomst korter is dan 4 weken dient de totale huursom binnen 1 week na reservering betaald te worden.
In geval van annulering geldt het volgende:
-bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, wordt 15 % van de overeengekomen prijs in rekening gebracht;
-bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, wordt 50 % van de overeengekomen prijs in rekening gebracht;
-bij annulering binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum, wordt 75 % van de overeengekomen prijs in rekening gebracht;
-bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum wordt 90% van de overeengekomen prijs in rekening gebracht;
-bij annulering op de dag van de ingangsdatum, wordt 100 % van de overeengekomen prijs in rekening gebracht.
Voor zover van toepassing, raden wij u aan zelf een reis/annuleringsverzekering af te sluiten.

TARIEFWIJZIGINGEN
Huurtarieven kunnen gewijzigd worden zonder vooraankondiging.

AANSPRAKELIJKHEID
De eigenaar is niet verantwoordelijk voor ongelukken, verwondingen of ziektes die zich mogelijk voordoen tijdens een verblijf in of rondom het huisje. De eigenaar is tevens niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van persoonlijke bezittingen of kostbaarheden. Door de reservering te accepteren is overeengekomen dat alle gasten of andere genodigden uitdrukkelijk het risico van schade aan het huisje of ten gevolge van het gebruik van het huisje erkennen. In geval het huisje later dan gepland of niet geplaatst kan worden wegens overmacht, is verhuurder daarvoor niet aansprakelijk te houden.