Strandseizoen 2015 | Update 09-12-2015

We kunnen terugkijken op een bijzonder voorspoedig en zonnig seizoen in 2015.
Eind april 2015 was het huisje voor de rest van het seizoen al zo goed als vol geboekt. We hadden Nederlandse, Duitse en Belgische gasten, ouders met kinderen, maar ook gasten die alleen waren en gewoon een weekje rust zochten.
Het huisje heeft zich uitstekend gehouden in is het gebruik zonder kleerscheuren doorgekomen.
We hebben tijdens en na het seizoen een paar kleine aanpassingen gedaan, extra ventilatie en achterdeur en bergkast, en wat interieur zaken veranderd en aangevuld. Deurtje bij trap buiten gemonteerd, en wat speelgoed toegevoegd.
Het welkomstpakket werd goed ontvangen en daar bleef doorgaans weinig van over…. goed teken dus.
Alhoewel we het weer niet zelf in de hand hadden, zouden we er ook niet veel aan veranderd hebben, het was voor nagenoeg alle gasten naar volle tevredenheid. Ook zelfs bij wat slechter weer had men het zeer naar hun zin in en rond het huisje.
Ook is de huureenstrandhuis.nl site weer aangepast en hebben we er de reacties van onze gasten en een “fotoboek” aan toegevoegd. Indien u zelf een reactie of foto op deze site wilt plaatsen verzoeken wij u deze te mailen naar info@huureenstrandhuis.nl
Momenteel zijn we weer bezig met het nieuwe 2016 seizoen en hebben we al weer een reeks reserveringen ontvangen en stroomt de agenda weer langzaam vol. Aan ons de taak om het alle gasten ook in 2016 weer helemaal naar hun zin te maken.
Wij hebben er in ieder geval veel zin in en kijken er naar uit u in het 2016 seizoen op het strand te mogen ontmoeten.